3 stærke planlægningsværktøjer til virksomheden

  1. Doodle’s meetme funktion

Skal du hurtigt finde enighed om en dato på en begivenhed, vil du sikre at flest kan møde op og er du selv ret fleksibel? Så led ikke længere, for Doodle er så simpelt og effektivt, at det er en leg at bruge.

En af de primære forcer ved doodle er, at den ikke kræver yderligere software. Doodle indkorporeres ganske enkelt i dit eksisterende kalendersystem, hvad enten det er iCal eller Google Calendar.

Et ny tiltag er MeetMe, som går et skridt videre, og viser dine medarbejdere hvor lang din besøgstid er hver dag.

meetme

Det betyder færre afbrydelser og væsentligt mindre bureaukratisk forhandlen.

Hvis du er vant til at bruge google’s programmer har du en grov idé om, hvordan Doodle layout-mæssigt ser ud.

  1. Plandisc

Et meget uortodokst og innovativt bud er kalendersystemet www.plandisc.com – et cirkulært kalendersystem, der indkorporerer bilag i form af alt fra fotos til dokumenter.

Hvor andre kalendere kræver meget snørklede indgreb – eksempelvis kan man skrive et link til en dropbox-mappe i noten på en begivenhed – er det muligt blot at uploade dokumentet til begivenheden på Plandisc. Der iøvrigt er 100% sky-baseret.

plandisc-650x276

Det er nemt at finindstille, hvem der har adgang til hvad, da der findes et adminstratorpanel der giver det store overblik. Du kan så bestemme, hvem der har autoritet til at redigere i hvilke begivenheder og kan altså uddeligere administrationen af hele virksomhedens kalender.

Du har et godt overblik over ændringer af planer idet alle kan anmode om at flette kalendere sammen.

Chefen såvel som pedellen har altså mulighed for at se hinandens arbejdstider og events, hvis de vil. Det betyder færre misforståelser og nemmere overblik for dig i sidste ende.

Du kan læse mere om planlægningsværktøjer hos Netkablet.dk.

  1. WhenIWork

WhenIWork har gjort planlægning mobil som få. Her foregår det hele fra din iPhone eller Android, og har også en række excel skabeloner: se her.

En af de gode ting er, at det er integreret med sociale netværk. Dine kontakter bliver altså nemmere at finde, og det betyde mindre besvær.

home-monitor

Medarbejderne i din virksomhed kan markere, hvor længe de er tilgængelige for at arbejde, hvorefter du kan tilrettelægge deres arbejdstid så det passer jer begge.

WhenIWork gør dig mere og lettere fleksibel, og kan også tillade dine medarbejdere at bede om fravær fra deres iPhone, website, facebook-app eller Android.

Programmet er (ligesom Doodle) enormt kompatibelt med din eksisterende software.

Det betyder altså, at din iCal/google calendar/Hotmail/you name it bliver fyldt op med arbejdstider – som du altså igennem dit foretrukne program kan dele med eksempelvis din kone, kolleger eller hvem du skulle ønske.

Leave a Reply