Overvåg din virksomhed – det er sund fornuft

Lige meget, hvilken type af virksomhed, du driver, så er overvågning en rigtig god idé. Du kan sikre både indvendigt og udvendigt alt efter, hvilke behov du må have.

Er du i detailhandlen, er begge dele en god løsning, da det kan sikre mod både indbrud og butikstyveri, hvorimod andre brancher med udvendig videoovervågning kan sikre mod for eksempel indbrud eller hærværk.

Med kameraovervågning for virksomheder er du et skridt nærmere på at sikre din virksomheds aktiver eller lokaler.

Overvågning betyder dog også, at dine medarbejdere kan føle sig mere trygge i deres hverdag.

Den præventive effekt

Det er ikke nær så fristende at stjæle, begå indbrud eller begå butikstyveri, hvis gerningsmanden tydeligt kan se enten kameraet eller skilte, der viser, at der overvåges.

De fleste, der har rent mel i posen, vil desuden få den samme følelse af tryghed som dine medarbejdere, og de vil ikke bekymre sig om at blive optaget, da de ikke har noget at skjule.

Det er en rigtig god løsning for mange virksomheder, og da ikke to er ens, er det en god idé at invitere en konsulent på besøg i din virksomhed.

Billede-mintech

De har den tekniske viden og kan hjælpe til, at du får den rette løsning med kameraer, der dækker det, de skal. Du kan eksempelvis få en TV løsning, så du kan se, hvad der sker hjemmefra.

Der er ingen grund til at råbe ”ulven kommer”, hvis det bare er en kat, der er på besøg. Er det derimod mere alvorligt, kan politiet kontaktes, og samtidig har du sikret et rigtig godt bevis, når sagen skal opklares og efterfølgende prøves ved retten.

Du vil få en grundig vejledning i hvilket udstyr, der passer hos dig, og du har rig mulighed for at følge alle de gode råd, der kommer med en konsulent.

De er erfarne i sikkerhed og kameraovervågning, og de vil blive placeret på bedste vis.

Kameraovervågning er forholdsvist teknisk ift. opsætning og indfasning, så er du ikke ligefrem teknisk anlagt, kan du med stor fordel forhøre hos dig professionelle overvågningseksperter, der har styr på teknikken og relevante lovbestemmelser i forbindelse med overvågning.

Sikringsformer

Der er mange muligheder, men den bedste effekt får du, hvis du kombinerer flere forskellige former for sikkerhed. Det bedste sted at starte er med visuel sikring af din virksomhed, der viser, at det er et sted med sikkerheden i top.

Sammen med kameraer sikrer du, at det bliver svært at komme ind, samtidig med at det hele bliver optaget og gemt til senere brug.

Har du de fysiske rammer, kan et kamera overvåge et helt område. Kombineret med en alarm vil de relevante billeder blive sendt live til kontrolcentralen.

Det sikrer en hurtig reaktion og dermed din virksomhed på den bedst mulige måde.

Din branche vil også være af væsentlig betydning for, hvad du har brug for, og det samme med din beliggenhed. Ved et besøg af en konsulent, der kan se din virksomhed, bliver du vejledt fra start til slut til den bedste løsning.

Du kan tegne forskellige former for abonnementer alt efter dit behov, og du har selvfølgelig mulighed for at opgradere til et højere niveau, hvis der er behov for det.

Med professionelle fagfolk får du nemlig den bedste sikkerhed og en løsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Og så kan du sove trygt om natten, når teknologien holder dig tryg.

 

Leave a Reply